Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166436 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Virteal 24 let 175 cm Mělník

Jméno   Virteal
Fotografie  foto není
Inzertní text
Jsem nejvernejsi partner ochotny za tebe polozit zivot, bezne se snazim slepit i ten nejvice rozpadajici se vztah, i kdyz vim, ze za nic nestoji, jsem ten, ktery casto prichazi po hadce prvni, i kdyz vim, ze mam pravdu. Kazda holka je pro me mou princeznou a bohyni. Je mym stredem vesmiru. Chces-li techto vlastnosti zneuzit, radeji se mi vyhni, poznam te, ma nenavist je velmi silna, jako moje laska a tve rany se mi velmi spatne hoji, takze jen tak nezapominam a nerad odpoustim. Jsem citlivy romantik, zvladam domaci prace, ktere jiny kluk casto nezvlada, umim te i namasirovat, kdyz si budes prat, zamiluju si skoro vsechno, co milujes ty, nekdy melu nejaky blbosti, ktery te vubec nezajimaji, kdyz si je vyslechnes, za odmenu si vyslechnu zase ja tebe, i kdyz me to nebude zajimat. Zatim nejsem pripraveny na to starat se o deti, ale treba na tom zapracujes. Cely zivot jsem na sobe pracoval, abych byl tvuj pan bozsky, protoze tvoje laska je to, co mam na tomto svete nejradsi. Bohuzel stale nejsem dokonaly, protoze ty a jina chcete kazda neco jineho. Mam rad pocitace, je to muj obor, zahady, konspiracni teorie, divadlo a zajimam se o deni u nas a ve svete. Miluju svy rybicky, akvarium ma ###l, kdyby te to nahodou zajimalo a v budoucnu planuju vetsi. :) Mam velkou slabost pro blondynky, ale jina barva vlasu mi nevadi, kdyz jsou tve vlasy dlouhe a cim delsi, tim lepsi a rovne ofiny. Jo, skutecne jsem clovek, ktery je smutny, kdyz reknes, ze jdes k holici a premlova te, abys tam nechodila. :D Co nemam rad? Kdyz nejsi uprimna, nechces resit problemy, jakekoliv extremy, sport, trochu deti (krici to, zlobi to, je to rozmazleny...; ne, ja takovy nikdy nebyl O:), maminka rikala, ze jsem byl vzdycky hodnej :D; proste s nima neumim) a blbce, kteri se bohuzel posledni dobou premnozili. Budu rad, za kazdou odpoved. :)
Věk   24 let
Výška   175 cm
Nejbližší město   Mělník  (Středočeský kraj)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Vlasy   hnědé
Oči   modré
Brýle   nosím
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=525302




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily