Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166432 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Beethoven 30 let 182 cm Praha

Jméno   Beethoven
Fotografie  zobrazit
Inzertní text
Hello, I am a swedish man who joined this site to find a czech woman for a serious relationship. I don't speak czech language so if something looks strange on my profile, never mind and just read the text I have written myself. I possess many condradictory qualities so it's not easy to describe myself in words. Let's communicate here at first and then on webcam, and we will see what it leads to. I am a guy with huge heart and soul, and lots of life experience. I have big dreams and visions and want to accomplish a lot in life. When it comes to relationship I will do everything for the woman who wins my heart and be very attentive to her needs. If you don't find me interesting it's probably because your mind is not enough developed yet, so then you have to work on it and contact me later. &#######; I am looking for someone who will be a good mother for my future children. Someone I can share all my deepest thoughts and feelings with, and with whom I can speak to the same way as I speak to myself. She will love me under all conditions, and give me strength when I need it, and I will do the same for her.
Věk   30 let
Výška   182 cm
Nejbližší město   PRAHA  (PRAHA)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=528687




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily