Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166473 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Roman 50 let 175 cm Brno

Jméno   Roman
Fotografie  skryté foto
Inzertní text
Jsem svobodný a bezdětný, už X let nekouřím. Holduji zdravé výživě, mám nadprůměrnou spotřebu ryb a zeleniny, naopak podprůměrnou spotřebu alkoholu, knedlíků a tučného masa. V hospodách nad pivem nevysedávám, o peníze žádné hry nehraji, fotbal a hokej mě nezajímají a tanec nebo divadlo mě taky nebaví. Chodím hodně do knihoven, galerií a na populární přednášky, také na srazy různých webových skupin, kam Tě všude mohu brát s sebou. Jsem bez závislostí, bez dluhů a podobných závazků. První naše schůzky si představuji spíš v parcích a na náměstích. Mé dlouhodobé zájmy: Cestování, foto, film, literatura. Při inspiraci i kreslím a maluji (teď už dlouho jsem nic nestvořil). Ze současné hudby poslouchám nejraději Těžkej Pokondr, Peterka&spol., Holki a Morčata na útěku, z klasiky Beatles, Smokie, Boney M, ABBA. Rád bych s Tebou taky procvičoval konverzaci v angličtině a němčině...? Nevadí mi občas uklidit nebo něco jednoduchého uvařit, pokud to nebude jako pravidlo nebo povinnost. Rád pomáhám ženě vybírat šaty nebo doplňky, nákup je pro mě zážitkem. Nemám na vzhled partnerky žádné speciální požadavky. Měla by být nad osmnáct let a ne starší než já. Nechci modelku, jen normální ženskou. Pár kilo navíc nevadí, ale dvacet kg nadváhy asi nebude to pravé. Ať také nepíší matky s malými dětmi, své problémy s biologickým otcem si musejí vyřešit samy. Přednost má samostatná a sebevědomá (podnikatelka, manažerka...), vyšší IQ není závadou - ale výhodou. Mám rád chytré holky. Ale pozor, nezávisí to vždy na absolvované VŠ nebo titulu! Řekni mi o svých zájmech a představách. Pokud trváš na fotu, pošlu. Ale myslím že z něj člověka nepoznáme a takové rande naslepo má svůj půvab.
Věk   50 let
Výška   175 cm
Nejbližší město   BRNO  (Jihomoravský kraj)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Vlasy   hnědé
Oči   modré
Brýle   nosím
Na pohled   běžný
Postava   běžná
Tělo   běžné
Tetování   žádné
Vztah k rodičům   tak normální
Rodinné zázemí   je z úplné rodiny
Popíjím   občas
Věřím   v sebe
Mám se   dobře
Narození   21.5.-21.6. (blíženci)
Vrozená povaha   společenská
Povaha
otevřená, vůdčí
Zájmy a činnosti
občas o samotě, cluby, internet, vzdělávání se, malování, četba románů, četba naučné
Provozovaný sport
Zvířátko
žádné
Stav   svobodný
Potomci   žádní
Názor na děti   nikdy
Živobytí   umělec
Automobil   bez auta
Proč inzeruji?   osamělost
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=530748




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily