Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166445 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Tom 34 let 178 cm Brno

Jméno   Tom
Fotografie  foto není
Inzertní text
Jsem inteligentní, pohledný muž z Brna. Pracuji ve středním managementu stabilní firmy a nemyslím že bych vydělával zrovna málo. Velmi často sportuji a jsem hrdým majitelem „sixpacku“. Díky práci jsem se také naučil výborně komunikovat, at‘ už na úrovni osobní, či profesionální. Celkově si myslím že mám potencionální partnerce dost co nabídnout. Před pár měsíci jsem ukončil dlouhodobý vztah při kterém jsem průběžně rozpoznal své sklony k dominanci. Není to nic extrémního a neznamená to že hledám někoho kdo mě bude celý život poslouchat. Také to neznamená že bych si nevážil žen. Hledám rovnocennou partnerku kterou budu v normálním živote milovat, hýčkat, povídat si s ní, pomáhat jí řešit problémy, podporovat ji v jejím rozvoji a se kterou chci založit také normální rodinu. Vím že jsem velmi obětavý, starostlivý a dokážu milovat celým srdcem a být věrný. Ve vztahu je pro mě nicméně také hodně důležitý sex při kterém mám sklony k dominanci. (samozřejmě ne pokaždé, normální sex není ničím výjimečným) Hledám partnerku která bude podobného věku, atraktivní, hodná a otevřená mým nápadům. Takovou která si bude užívat občasná překvapení nebo úkoly jež pro ni vymyslím, nebude mít problém se občas nechat svázat nebo prostě v určitých situacích poslechne na slovo a dokáže mi plně důvěřovat. Začal jsem se poohlížet po seznamkách, ale je to ubohé. Na serverech zaměřených na BDSM je návštěvnost docela žalostná a ostatní seznamky s takovými dispozicemi vůbec nepracují. Narazit v reálném životě na ženu s takovým zaměřením mám minimální šanci a jiné možnosti asi ani nejsou. Najde se někdo kdo by měl tip? Pokud ano, nebo pokud by se našla i případná zájemkyně, písněte mi prosím.
Věk   34 let
Výška   178 cm
Nejbližší město   BRNO  (Jihomoravský kraj)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=546634




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily