Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166438 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Tomáš 10 let 170 cm Trutnov

Jméno   Tomáš
Fotografie  zobrazit
Inzertní text
Ahoj Ty, která také hledáš. Záměrně jsem v profilu skoro nic nevyplnil ba ani foto nepřiložil. Nic by to o mě neřeklo. Raději tomu dám trochu práce a udělám takovou sondu do sebe sama. Je na tobě, jestli si to přečteš. Tedy kdo jsem a co chci: Chci najít příjemnou, hezkou ženu ( pokud jsi boubelka, pak promiň, ale to by nešlo…), vyrovnanou, s mladistvými názory ( na vysvětlenou: nehledám „paní“, ale duchem , popřípadě i tělem mladou ženu ). Chci milovat a být milován, chci brát a dávat, chci stát při své ženě, když jí bude ouvej, chci být pohlazen, když dostanu od života ránu. Chci naslouchat a být vnímán. Chci, aby jsme se na sebe těšili, když se chvíli neuvidíme, chci aby jsme po sobě fyzicky toužili, chci, aby jsme se udobřili, když se pohádáme ( tedy po těch hádkách rozhodně neprahnu..),chci, aby jsme slovo JÁ vyměnili za slovo MY. Chci najít ženu, která by ustála důvěru a nezneužila ji. Na vysvětlení: Nemíním si komplikovat život nedůvěrou a podezíráním. Chci žít s ženou, které by nevadilo žít v novém rodinném domě na venkově na krásném místě. Jen pro jistotu : Nejsem vesničan, jen jsem vyměnil život ve městě za krásné a klidné místo k životu - cca deset minut od Trutnova. Chci ženu, které by nevadilo žít s mužem, který je finančně zabezpečený. Opět jen na vysvětlenou: Nehledám zlatokopku, ani si nechci nikoho kupovat, ale jen konstatuju realitu. Peníze jsem vydělal a tak je chci užít s tím, koho budu mít rád. Píšu to proto, že bych byl nerad, aby se tato skutečnost stala problémem pro partnerku. Nechci vztah, v němž někdo bude mít pocit, že ten druhý je něco víc . Chci rovnocenný vztah. A teď to absolutně nejdůležitější: Mám tříletého synka a miluju ho. Chci proto najít ženu, která by mu byla kamarádem. Samozřejmě bych si přál, aby ho milovala, ale pokud by se spolu dokázali smát , tak bych byl šťastný. !!! Nehledám mámu, ani služku, nebo chůvu. Umím se postarat sám . Bylo by toho ještě hodně, co by bylo potřeba napsat, ale pokud Tě to, málo co jsem napsal oslovilo, jsem rád. Zcela na rovinu uvádím , že v těch pár věcech, které jsem napsal nechci jít do kompromisu. Nechci si ani dlouze psát. Pokud by jsi měla zájem a chtěla odpovědět, pak Tě prosím, abys mě napsala své telefonní číslo. Zavolám Ti a můžeme si popovídat. Budu se těšit . Přeji Ti pěkný den. PS. Promiň, ale moje jméno je jiné, než uvádím v profilu. Pochop, prosím, moji situaci: Trutnov je město, kde se všichni vzájemně známe a protože jsem poměrně známý, protože podnikám, nemám o tento druh „popularity“ zájem. Děkuju.
Věk   10 let
Výška   170 cm
Nejbližší město   Trutnov  (Královéhradecký kraj)
Kouřím   ne
Hledám vztah   přátelský
a to s výhledem   navždy
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
Stav   rozvedený
Názor na děti   nikdy
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=548255




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily