Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166370 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Petr 45 let 166 cm Praha

Jméno   Petr
Fotografie  foto není
Inzertní text
Prožil jsem v šťastném manželství 18 let a pár měsíců. Po dlouhém boji se zákeřnou nemocí jsem zůstal sám se třemi dětmi. Jsem přesvědčen, že manželka by nechtěla, abych po jejím odchodu dlouho truchlil a zůstal sám, stejně jako bych si to nepřál já, kdybych to byl já, kdo by odešel první. Velmi krátce poté jsem dostal ve snu jednoznačné Boží zjevení, že se nemám bránit novým vztahům, i když by měly přijít v jakkoliv krátké době po odchodu milované dlouholeté partnerky. Protože mezi čtyřmi stěnami bytu stěží někoho potkám, volím tuto cestu. Je mi jasné, že mámu dětem nemůže nikdo nahradit a ani to od nového vztahu nežádám. Nehledám ani hospodyni či chůvu pro děti, s praktickými záležitostmi okolo péče o rodinu a domácnost si poradím. Děti (holky 14 a 9 let, kluk 11 let) za pár let odejdou a založí vlastní rodiny a zbytek života na tomto světě může být příliš dlouhý na to, abych zůstal sám. Nejmladší dceru mám v pěstounské péči. Od dalšího života a od budoucí partnerky očekávám vzah založený na ... viz text manželského slibu, který se mi v posledních těžkých měsících připomínal každodenně a který ve své stručnosti považuji za dokonalý. Zejména jeho úvod „vydávám se tobě a přijímám tě“. Děti budoucí partnerky nejsou překážkou, jedno jsem již z dětského domova přijal a ani s dalším(i) bych neměl problém. Volný čas trávím nejraději s rodinou, nejlépe v přírodě. Nevyhledávám rušnou a velkou společnost jiných lidí a aktivně nesportuji. Jsem členem Církve bratrské nikoliv proto, že by mi tato církev z nějakého důvodu připadala nejvhodnější, ale prostě proto, že zde jsou mí přátelé a přijít do společenství, kde někoho znám, bylo před lety jednodušší. Má oblíbená pasáž z Bible je List Jakubův, verše 17-19. Když se děti ošklíbají nad jídlem, cituji někdy verš z Genesis 9,3. Protože žiji v Praze, mám zde zbytek širší rodiny, dlouhodobou stabilní práci a naprostou většinu přátel, preferuji partnerku z Prahy, i když srdce a kořeny mé rodiny mne vždy budou tahnout na Vysočinu. Na natolik zásadní změnu, abych se odstěhoval z Prahy, kde bydlím celý svůj život, změnil stabilní práci, ve které jsem spokojený, a zpřetrhal všechny vazby, které zde mám já i děti, si netroufám.
Věk   45 let
Výška   166 cm
Nejbližší město   PRAHA  (PRAHA)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Vlasy   černé
Oči   hnědé
Brýle   nosím
Na pohled   běžný
Postava   štíhlá
Tělo   slabší
Hendikep
  jiný   mentální  zcela jiný
Tetování   žádné
Vzdělání   vysokoškolské
Vztah k rodičům   má je rád
Rodinné zázemí   je z úplné rodiny
Popíjím   občas
Věřím   v Boha
V církvi   jiné křesťanské
Mám se   jde to
Narození   20.1.-18.2. (vodnář)
Vrozená povaha   rezervovaná
Povaha
mírná, klidná, rozhodná, pozitivní, veselá, věrná, spolehlivá, obětavá, aktivní, podporující, plánovací
Zájmy a činnosti
občas o samotě, kutilství, šití, vaření, četba románů, četba naučné, poslech country / folk
Provozovaný sport
Zvířátko
pejsek, rybičky, hadi
Stav   ovdovělý
Potomci   několik
Názor na děti   zatím neví
Živobytí   administrativa
Bydlení   ve svém
Automobil   bez auta
Proč inzeruji?   hledám životní lásku
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=561866




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily