Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166474 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Honza 32 let 170 cm Praha

Jméno   Honza
Fotografie  zobrazit
Inzertní text
Před nějakou dobou jsem přišel o velmi důležitý vztah. Až do poslední chvíle jsem věřil, že je to ten osudový, že nikdy neskončí. Občas ráno, když přítelkyně ještě spala a na nohou nám ležel pes, jsem je s úsměvem pozoroval a za všechno v duchu děkoval. Ten Moment, kdy máte vše a nic dalšího už nepotřebujete. Svět byl takový, jaký být měl... Vše skončilo během jednoho dne. Stál jsem na chodníku a koukal na plné auto svých věcí. Nedokázal jsem pochopit, že se sem už nikdy nevrátím. Vedle mě seděla Berry a pohledem se mě ptala, co jsem jí to provedl. Chtěla zpátky tam kde to znala, kde to měla tak moc ráda...stejně jako já. O pár nejhorších bezesných nocí později, jsem si u kamaráda na gauči slíbil, že se z toho nezhroutím, tentokrát už ne. Že využiju sílu okamžiku a začnu na sobě zase MAKAT. Intenzivně jsem se začal zajímat o osobní rozvoj a hledání štěstí sám v sobě. Chodím na přednášky, čtu knihy o životě, vztazích a motivaci. Přemýšlím znovu o vejšce, sportuju, zdravě jím a raduju se z maličkostí. Nic není věčné, vše může být druhý den úplně jinak. Nyní, týdny po rozchodu už vím, že osudový vztah to nakonec opravdu byl, ale z úplně jiného důvodu. Nejsem boreček, jsem pohodový chlap s velkým srdcem, smyslem pro humor a otevřenou hlavou. Jdu si za jasným cílem, se svým přesvědčením a moudrostí, bez ohledu na okolí. Tady bych rád poznal kamarádku, která na sobě taky pracuje, ráda sportuje, přemýšlí o životě a umí prožívat přítomnost. Se kterou bych mohl někam občas vyrazit se psem a pokecat. Chtěl bych najít někoho, na koho bude spolehnutí, stejně jako na mě. Vážný vztah zatím nehledám, nemůžu si ho dokud nedojdu tam kam potřebuji dovolit. Už kvůli budoucí partnerce, převoznictví neschvaluju;). Opravdová žena zvládne vše sama, opravdovy muž jí to ale nikdy nedovolí. PS: mám čtyřnohou parťačku, se kterou se suprově doplňujeme, takže venčení zaručeno :)
Věk   32 let
Výška   170 cm
Nejbližší město   PRAHA  (PRAHA)
Kouřím   ne
Hledám vztah   přátelský
a to s výhledem   navždy
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=562302




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily