Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166449 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Daddydom 48 let 170 cm Praha

Jméno   Daddydom
Fotografie  zobrazit
Inzertní text
Pokud jsi bezdětná nekuřačka zkus číst dál ;) Stejně jako já, tu určitě taky nejsi jen pro zábavu. Málokdo chápe to proč jsi sama a že zrovna ty hledáš na seznamce. Vždyť jsi tak hezká a úspěšná... muži ti sami padají k nohám.... No právě a to je to co nechceš. Sama bys ráda vzhlížela ke své dospělé starší mužské autoritě, tak jako malá a zranitelně bezbranná holčička. A ty o sobě víš, že tam uvnitř pořád tak trochu holčička jsi, viď? I když už jinak dospělá žena. ;) Já jsem zas v pohodě vyrovnaný, přirozeně Dominantní starší aktivní muž... a hledám hodnou, spíše submisivní ženu. :) Protiklady se mají přitahovat ... Mám už ledacos za sebou, jsem díky tomu vyklidněný a zkušený, umím uplatnit svou láskyplnost i vášeň. Ty můžeš být naopak málo, nebo klidně třeba i úplně nezkušená a nechávající se vést... a společně tak můžeme vytvořit ten zvláštní, hezký a přitom neobvyklý láskyplný vztah, kde se budeš smět někdy cítit i jako to malé děvčátko, které se může občas jen důvěřivě schoulit do náruče svého staršího průvodce na tvé cestě za sebepoznáním, což může být naším vzájemným potěšením i posláním. Povedu tě trpělivě přátelsky a důsledně, přísně ale spravedlivě, s téměř otcovskou laskavostí, kterou mi ty budeš oplácet svojí trvale oddanou náklonností a vzájemně opětovanou péčí. Tím tak můžeš mít svou velice významnou úlohu v našem vztahu i ty. Chci tvou křehkou zranitelnost svírat ve svém objetí, abys ses mohla zcela odevzdat do mých rukou s postupně získanou důvěrou, že vše to co je pro tvou výchovu nezbytné a nutné, je zamýšleno s láskou, i když i ta někdy trošičku malinko a jemně zabolí... Takže když budeš zlobit, dostaneš na zadeček... když budeš hodná, dostaneš něžnou pusinku.. i víc :) Až ucítíš jak jsi uvnitř rozpálená nutkavou tělesnou touhou, pak tu energii budeme společně v soukromí ještě dráždivě umocňovat až k tvé radosti z čisté fyzické rozkoše. Přesto ale dohlédnu na to, abys navenek jinak působila cudně a zůstala velice mravnou, spořádanou a počestnou osobou. Tvá intimita potřebuje kontrolu a dohled... ale jen jako naše soukromé tajemství, které bude patřit jen nám... Cítíš že to tak má být? Ano? :) Jsi bez závazků, aktivní, pohyb ti není cizí, naopak cigarety v žádném případě, alkohol v rozumné míře, postava spíše drobná, nebo sportovní, prostě má zdravý tvar. Vždy jsi tušila, že tvůj partner má být starší a spíš v otcovské roli a tak jistě chápeš co vše bude nutné. Proto žádám rovnou o kontakt na tvůj email. Je jedno odkud jsi, vzájemné sympatie překlenou jakékoli hranice... ;) Pro ostatní, které to neoslovuje... nepohoršujte se prosím, že mnozí jsou jiní než vy...a ne vše je hned odsouzení hodné, nebo ´ouchylné´. Vlastně je přece fajn, když se najdou lidé, kteří společně sdílejí to, co jim přijde důležité a nikoho jiného tím neobtěžují. Pokud to přinese štěstí alespoň jedné slečně či ženě, které nějakým způsobem chyběla či chybí laskavá mužská autorita... má to přece cenu se najít. A k tomu je potřeba hledat :)
Věk   48 let
Výška   170 cm
Nejbližší město   PRAHA  (PRAHA)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Postava   štíhlá
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
... ty? :)
Potomci   žádní
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=591444




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily