Seznamka seznamka - najít štěstí Registrace ZDARMA. Aktivace ZDARMA. Vzkazy ZDARMA.
Seznamka s 166500 lidmi
email
heslo
 
  
neodhlašovat





Seznamka: Muž 35 let 180 cm Praha

Jméno   Muž
Fotografie  foto není
Inzertní text
Mám toho hodně, ale něco mi chybí. Rád bych našel holku, se kterou mi bude fajn, se kterou budu podnikat různé zajímavé aktivity, bavit se spolu nebo třeba jen společně mlčet, ale přitom budeme vědět, že tu jsme jeden pro druhého. Chybí mi společné objetí, pohlazení apod. Co říct o sobě? Jsem hodný a milý kluk, který ještě věří v dobro. Jsem inteligentní, klidné povahy, jsem spolehlivý a skromný. Nejsem žádný frajer, negeluji si vlasy, nemám piercing, žádný extravagantní účes, nenosím značkové oblečení, ale ani se nesnažím chodit v roztrhaném apod. Nějak to moc neřeším u sebe, ani u ostatních, i když je vlastně sympatické, když se ostatní také nesnaží nějak výrazně upoutávat pozornost vzhledem. Netěší mě návštěvy barů, pařby apod. Raději podnikám něco jen ve dvou nebo s několika přáteli. Když je slušné počasí, tak rád trávím čas venku - na různých výletech apod. Co se týká sportu, tak jezdím na kole a provozuji pěší turistiku. To mě prostě baví a sportovní aktivita je to tak mimochodem, i když mě baví i náročnější trasy, túry, nevadí mě přespat venku apod. Ale abych chodil třeba do posilovny, to by mě nebavilo. Nicméně rád si rozšířím sortiment o něco dalšího zábavného. Také pomalu začínám myslet na budoucnost, rodinu apod., i když na to nijak nespěchám. A jakou mám představu o Tobě? Inteligentně chovající se holka, která není příliš společensky zaměřená, nekouří nebo alespoň velmi málo a ohleduplně, dovede si představit zábavu bez alkoholu (nemusí být abstinentka), která také hledá kluka, se kterým ji bude fajn a se kterým v ideálním případě zůstane po zbytek života. Chtěl bych, abychom si neužívali jen zábavu, ale byli schopni společně i prakticky fungovat, společně plánovat budoucnost, časem mít rodinu apod. Měla bys být spolehlivá a zodpovědná. Pokud je Ti sympatické to, co jsem napsal, budu rád, když se ozveš.
Věk   35 let
Výška   180 cm
Nejbližší město   PRAHA  (PRAHA)
Kouřím   ne
Hledám vztah   partnerský
a to s výhledem   navždy
Na pohled   sympatický
Postava   štíhlá
Vzdělání   vysokoškolské
Povaha
Zájmy a činnosti
Provozovaný sport
Zvířátko
Stav   svobodný
Potomci   žádní
Názor na děti   do budoucna ano
Sociální třída   vyšší střední
Proč inzeruji?   hledám životní lásku
Můj facebook   odkazy na facebookové profily jsou viditelné jen zlatým účtům
Tento profil   https://znamost.cz/?id=541656




   Napsat vzkaz


Vysvětlivky značek
  dnes online   přihlášení do seznamky během dneška a neodhlášení
aktivní   přihlášení v posledních 60 dnech
90 dnů   přihlášení v posledních 90 dnech
vyčkává   uživatel vyčkává na vzkaz, aby znovu ožil
skryté foto  foto může být připojeno ke vzkazu
*   seriozní zájemce o seznámení se zlatým účtem



Používání seznamky je zdarma. Seznamka umožňuje zdarma vložit seznamovací profil. Seznamovací profil funguje jako seznamovací inzerát. Návštěvník seznamky má možnost vyhledávat v seznamovacích profilech skrze 147 kriterií a seznámit se tak s protějškěm, který je přesně dle jeho představ. Uživatelé s vlastním seznamovacím profilem mohou spolu zdarma komunikovat skrze interní poštu seznamky. V seznamce je možné na seznamovací inzerát zdarma odpovědět kliknutím na Napsat vzkaz.

Stránky používají soubory cookies k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Detaily